Evropski Defendologija Centar za naučna, politička, ekonomska, socijalna, bezbjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja.

 

Partneri

Breadcrumbs

Izbor novog Visokog predstavnika za Bosnu i Hercegovinu još nije ni doveden do kraja a već su se počele stvarati euforije globalnih zavjera protiv „nas“. Niko ne zna šta nas očekuje iza tih „globalnih zavjera“, ali svi već unaprijed znamo da „naš narod“ čekaju velika iskušenja i patnje koje se graniče sa njegovim nestajanjem i uništenjem. I što se žrtve koje se stavljaju na izmaštani oltar „našeg“ stradanja veće i bolnije, to više očajnički želimo da damo ozbiljniji smisao tom žrtovanju i patnjama koje nas tek očekuju.

I zato moramo biti svi spremni da se „borimo sve do pobjede,“ da oni koji su već stradali nisu stradali uzalud. I tako sve u krug već više od 20 godina. Iz fantazije u fantaziju, iz zavjere u zavjeru, od oltara do oltara, samo prinošenje žrtava i to sve u ime nacije, bogova i novca i onih „koji nisu stradali uzalud“ koji su se žrtovali za vječnu slavu „našeg“ naroda. Nacionalne i političke homogenizacije i prestrojavanja mogu ponovo da počnu.

 

Za čitav tekst, kliknite ovdje.